FIRA DE L´OLI I PA - GRANOLLERS 9 FEBRER DE 2019

09-02-2019

La fira de l´oli i el pa(link is external) neix amb l’objectiu de facilitar que els productors d’oli de qualitat i els artesans del pa puguin fer arribar els seus productes als consumidors finals sense intermediaris. 

Comptarem amb la presència de diferents varietats d´oli,així com productes elaborats amb oli com  salses i melmelades, formatges, galetes i tapes de cuina. També es donaran a conèixer altres aplicacions del producte, a banda de l’alimentària, com poden ser la terapèutica i la cosmètica; també, literatura, estris de cuina (setrills) i elements decoratius (espelmes d’oli).

Pel que fa al pa, es podrà trobar des de les varietats tradicionals a les més innovadores. Hi haurà dos forns locals i dos de foranis, que oferiran pa de farines especials, ecològiques i pa de pagès tradicional. Pa dietètic, ecològic, d’espècies, de motlle, sense llevat, blanc, de cereals, de molla tova, de gluten, de granyons, de nous, de règim, de Viena, integral, morè i negre, són només algunes de les varietats que hi trobarem.

Programa

10 h Obertura de la fira

11.30 h Taller "Fem sabó", a càrrec del Consorci de Residus del VO

12.30 h Hora del vermut. Degustació

18.30 h Taller "Pa amb xocolata", amb Xocolates Granollers

Horari: de 9 a 21 h

 

 

Tornar a les actualitats

Avinguda de Lleida, 11
25610 OS DE BALAGUER · La Noguera (Lleida)
T. 973 43 80 98 · M. 635 479 694
info@molidelpau.cat