Agromercat - Sant Pere de Ribes 2019

04-05-2019

EL RETOR DELS INDIANS - AGROMERCAT 2019

Els dies 3, 5 i 5 de maig a Sant Pere de Ribes es celebrarà el III Retorn dels indians i 14è Agromercat. El municipi vol reviure l´època dels americanos, experiències, sabors, costums i vivències que facin viatjar als ciutadans i ciutadanes i als visitants  als orígens dels indians mitjançant un conjunt d´activitats per posar en valor el nostre patrimoni històric-cultural. És un dels esdeveniments d´aquestes característiques més rellevants a la província de Barcelona. 

I també, es celebrarà la 14a edició de la fira Agromercat ja consolidada al nostre municipi amb mostra i venda de productes artesans agroalimentaris de la zona com : vins i caves, mel, melmelades, embotits, cerveses, formatges etc.... Es podrà gaudir d´un ambient " americano " amb diferents activitats

AGROMERCAT 

L´Agromercat va néixer el 2006 en el marc d´un projecte pilot i actualment, amb més de 8 edicions, ja és una fira consolidada que es celebra cada any. Compta amb la participació de més de 30 productors agroalimentaris i uns 2.500 visitants.

En el marc de l´Agromercat es realitzen i promocionen diverses activitats vinculades a la temàtica agroalimentària i paisatgística, com ara la degustació dels productes exposats, tast de vins o els tallers d´alimentació, així com activitats complementàries per conèixer el patrimoni local, com ara la promoció de rutes i activitats al Parc del Garraf, la ruta dels Indians o visites als cellers. 

Aquesta fira agroalimentària se celebra al mes de maig a la Plaça Marcer de Ribes.

Tornar a les actualitats

Avinguda de Lleida, 11
25610 OS DE BALAGUER · La Noguera (Lleida)
T. 973 43 80 98 · M. 635 479 694
info@molidelpau.cat