Fira del Codony - Tremp 3 novembre 2019

02-11-2019

La Fira del Codony es celebra als voltants del cap de setmana de Tots Sants. S´organitza conjuntament entre l´Ajuntament de Tremp i el Comerç Associat de Tremp (CAT)

Aquesta fira té com sortida un esmorzar econòmic amb carn i ALL I OLI DE CODONY que és l’estrella i el producte més elaborat per les mestresses de casa de tot el Pallars. Desprès venen tot un seguit d’activitats per a petits i grans en les que destaquen per aquests últims un CONCURS D’ALL I OLI DE CONDONY al que desprès de que el jurat decideixi el guanyador/a es convida a tothom a fer-ne un tast. 

És la única fira al món  dedicada amb aquest fruit tant característic i alhora desconegut de les nostres contrades. Una fira que es diferencia per la seva singularitat amb una identitat pròpia que aposta per la promoció de la ciutat amb una tradició i cultura destacables.

El 2011  hem apostat per introduir un element molt arrelat a la nostra comarca que és el MOCADOR DE FARCELL o també anomenat de FARDO que a l’igual que l’all i oli de codony són símbols d’una història amb passat i present al Pallars. A la Fira del Codony volem donar cabuda amb aquests elements que estant tant arrelats a les nostres famílies i que han format i formen part de la nostra tradició. 

Tornar a les actualitats

Avinguda de Lleida, 11
25610 OS DE BALAGUER · La Noguera (Lleida)
T. 973 43 80 98 · M. 635 479 694
info@molidelpau.cat