

Xocolata negra Ecològica 82% cacau del Congo. Elaborat amb cacau foraster - Originari del Congo. Xocolata vegana.
Es poden apreciar notes afruitades de fruits vermells i cítrics.
Gaudeix del sabor més genuí de les nostres xocolates elaborades a partir de cacau seleccionat en origen arreu del món.
La Xocolata Congo és ecològica, vegana i sense gluten. El seu contingut és baix en sucre i té un alt valor energètic. Ha estat elaborada amb cacau fi de la varietat Foraster, que es tradueix en una tauleta de xocolata fina amb matisos aromàtics fruitals i notes que et recordaran a fruites vermelles combinades amb tocs de cafè i fruits secs. Per gaudir del producte amb els cinc sentits, et recomanem: desembolicar-lo, observar el color i la seva brillantor, olorar els matisos que se’n desprenen, sentir el so de la xocolata en trencar-se i degustar-la en la seva plenitud.
La Xocolata ecològica Congo ha estat etiquetada i encaixada per usuaris i usuàries de l’Associació l’Estel de Balaguer, que dóna suport a les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca de la Noguera.