• Roques d'ametlla• Elaborat per XOQO (Les Avellanes)• Pes net: 90 g
Roques d'ametlla. Elaboració tradicional artesana. Aquestes petites delicadeses, están elaborades amb cacau 70% i palet d'ametlla.
• Xocolata cruixent amb ametlles garrapinyades, neules i praliné d'avellana• Elaborat per XOQO (Les Avellanes)• Pes net: 160 g
• Torró d'ametlla, nibs de cacau i whisky de Malta• Elaborat artesanalment per XOQO (Les Avellanes)• Pes net: 180 g Producte de temporada
• Torró cruixent de cereals amb sal de Maldon i trufa de romer• Elaborat artesanalment per XOQO (Les Avellanes)• Pes net: 180 g Producte de temporada
• Torró cruixent de neules amb trufa de caramel• Elaborat artesanalment per XOQO (Les Avellanes)• Pes net: 180 g Producte de temporada
• Torró cruixent de cafè• Elaborat artesanalment per XOQO (Les Avellanes)• Pes net: 200 g Producte de temporada
• Torró cruixent d'ametlla• Elaborat artesanalment per XOQO (Les Avellanes)• Pes net: 200 g Producte de temporada