Formatge de romaní - Monber
• Formatge de romaní
• Formatge a base de llet crua de cabra - Gras madurat amb fongs
• Ingredients: llet crua de cabra, romaní, quall, ferments làctics i sal
• Elaborat per Monber (Agramunt)
• Formatge de romaní
• Formatge a base de llet crua de cabra - Gras madurat amb fongs
• Ingredients: llet crua de cabra, romaní, quall, ferments làctics i sal
• Elaborat per Monber (Agramunt)
• Formatge de pastor
• Formatge a base de llet crua de cabra - Gras madurat amb fongs
• Ingredients: llet crua de cabra, quall, ferments làctics i sal
• Elaborat per Monber (Agramunt)
• Perles del Sió
• Ingredients: formatge tendre gras, a base de llet pasteuritzada de cabra, oli de girasol i espècies
• Elaborat per Monber (Agramunt)
• Formatge curat de cabra
• Formatge sencer de 450 g
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge Garrotxa de cabra
• Formatge sencer de 500 g
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge tendre de cabra
• Formatge sencer de 570 g
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge tendre de cabra amb herbes aromàtiques
• Formatge sencer de 570 g
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge tendre de cabra amb pebre negre
• Formatge sencer de 570 g
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge tendre de cabra amb pebre vermell
• Formatge sencer de 570 g
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge tendre de cabra amb romer
• Formatge sencer de 570 g
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge de Ponent degustació
• Formatge sencer de 570 g
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge Garrotxa farcell de cabra
• Formatge sencer de 675 g
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Serrat
• Formatge 100% d'ovella madurat gras (250 g - 1/8)
• Ingredients: llet pasteuritzada d'ovella, quall, ferments làctics, clorur càlcic i sal
• Elaborat per Or Blanc (Corroncui)
• Petit pirineu
• Formatge 100% d'ovella semi madurat gras (450 g)
• Ingredients: llet pasteuritzada d'ovella, quall, ferments làctics, clorur càlcic i sal
• Elaborat per Or Blanc (Corroncui)