A la falda de la serra d’Os, envoltat d’altiplans d’ametllers, cereals i oliveres, i sobre un turó per on s’enfila la carretera que duu a la vila d’Os de Balaguer, hi trobareu el Molí del Pau. Hereus de la tradició i el treball de generacions dedicades a la cura i la producció de l’Oli d’Oliva Verge Extra.

És en aquestes contrades, amb olor de timó i terra seca, amb els colors de la ginesta i els alzinars i el murmuri dels qui estimen la terra, que tenim cura del nostre procés de producció artesanal. El conreu de l’olivera i el seu fruit, la recol·lecció artesana de les olives en el moment òptim de maduració, la trituració, la decantació, l’emmagatzematge del líquid en tancs subterranis d’acer inoxidable i, finalment, l’envasat en el moment de la venda, amb una gran varietat de recipients, són la clau del nostre oli, pensat per a satisfer les necessitats dels nostres clients més exigents, gràcies a la qualitat de l’oli 100% natural, al nostre servei i al respecte pel medi.

Els nostre oli és de Qualitat Verge Extra

S’elabora amb olives arbequines i d’altres varietats (verdiell 15% i grossal 5%), i dóna com a resultat un oli verdós, d’intens gust fruitat al principi i més dolç a mida que passa el temps.

Servei a domicili

Truca’ns i et protem l’oli a casa

T. 973 438 098
M. 635 479 694

Avinguda de Lleida, 11
25610 OS DE BALAGUER · La Noguera (Lleida)
T. 973 43 80 98 · M. 635 479 694
info@molidelpau.cat