⭐️ Nova promoció: compres superiors a 99 €, enviament gratuït a Catalunya! ⭐️

Notícies i blog

Et descobrim l’Oli d’Oliva Verge Extra del Molí del Pau

L’Oli d’Oliva Verge Extra Molí del Pau és el nostre oli més comú, un cupatge d’olives arbequines i altres varietats com el Verdiell (15%) i Sarrut (5%), una varietat autòctona del vessant sud del Montsec. 

La seva recol·lecció és tardana, cap a principis de novembre.

El procés d'extracció d’aquest oli és en fred —a menys de 27 ºC— per tal de garantir la màxima qualitat i minimitzar la pèrdua de les seves qualitats organolèptiques.

Aquest oli sempre es filtra abans de l’envasat per tal d’extreure’n les impureses naturals. 

Un cop finalitzat tot el procés, obtenim un oli extraordinari de qualitat verge extra suau ideal per cuinar les teves receptes.

L’Oli d’Oliva Verge Extra Molí del Pau és menys amarg, menys picant però amb una intensitat més dolça atesa la maduració de l’oliva. 


Nota de tast:

  • Color: oli de color groc intens i brillant.
  • En boca: oli d'aroma intens i gust afruitat al principi i més dolç a mesura que passa el temps.
  • Nas: intens, s'identifiquen tons de verd i madur.

En definitiva, l’Oli d’Oliva Verge Extra Molí del Pau és excel·lent tant per consumir en cru com per cuinar ja que l’Oli d’Oliva Verge Extra té capacitat antioxidant, la qual evitarà que els àcids grassos s’oxidin més ràpidament i la formació de radicals lliures, els quals són perjudicials per a la salut.

Us esperem al Molí del Pau on podreu gaudir de l’elaboració del nostre or líquid. 

Si no podeu venir, ens trobareu a la nostra botiga online o a les fires tradicionals de Catalunya (consulteu el calendari).