PORTS GRATUÏTS · Compres superiors a 75 € (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona)

Notícies i blog

novembre 29, 2021

Comença la campanya d’oli 2021 als molins de la Noguera

Els molins de la Noguera han iniciat aquests dies la campanya d’oli. S’espera que a les zones del secà tinguin la meitat de producció que l’any passat a causa de la poca quantitat de pluja d’aquest estiu. Pel que fa a la previsió d’oli d’aquest any, al Molí del Pau d’Os de Balaguer, és calculen entre 40 i 50 mil litres d’oli produït, quantitat suficient per abastir la clientela habitual.

octubre 18, 2021

El Molí del Pau elabora, per primer cop, Oli Verd

El Molí del Pau ha engegat máquinas aquest 2021 per a elaborar, per primer cop, un oli molt especial i de producció limitada, l’Oli Verd Molí del Pau. Es un oli molt similar a l’oli d’oliva verge extra Selecció. La diferencia és que les olives arbequines es recol·lecten encara més verdes i provenen d’una finca molt propera per a que no s’oxidin durant el transport i conservin totes les propietats inalterades.

octubre 08, 2021

L’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció del Molí del Pau

Al Molí del Pau produïm dos tipus d’oli: l’Oli d’Oliva Verge Extra Molí del Pau i l’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció Molí del Pau. En aquest article us parlem de l’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció d’Os de Balaguer (La Noguera – Lleida), que sens dubte és el nostre oli més preuat.

setembre 21, 2021

El molí del Pau presenta Xocoli, xocolate amb oli d’oliva verge extra Selecció

Xocoli és la nova interpretació del Molí del Pau del tradicional xocolate amb oli. Elaborat pel Molí del Pau en col·laboració amb Xoqo, Xocolates artesans de les Avellanes. La seva fórmula està formada per 70% cacau i oli d’oliva verge extra Selecció, un oli de gran qualitat que s’extreu a partir de les primeres olives de la collita (100% arbequines), premsat en fred i sense filtrar.

febrer 18, 2021

El Molí el Pau participa en la tertúlia de Arrela d'UA1 Lleida Radio

El Jordi Mora del Molí del Pau participa en la tertúlia del programa Arrela d’UA1 Lleida Radio, moderat pel Francesc Balanyà, per parlar de la Fira de l’Oli 2021 de les Borges Blanques, que aquest any ha estat virtual, de les conseqüències de la pandèmia en el sector i de l'oli d'oliva verge extra que elabora al seu molí d'Os de Balaguer.

  • 1
  • 2