⭐️ Nova promoció: compres superiors a 75 €, enviament gratuït a Catalunya! ⭐️

Notícies i blog

La mel i les seves propietats

La mel s'ha utilitzat tradicionalment i des de fa segles per tractar malalties infeccioses. Aquestes propietats sorprenents de la mel són complexes i com a resultat de la participació de diversos compostos bioactius.

L’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció Ecològic del Molí del Pau

L’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció Ecològic Molí del Pau d’Os de Balaguer (La Noguera – Lleida) està elaborat amb olives 100% arbequines del país, d’una finca pròpia reconvertida i amb certificació ecològica, per aquells que busquen un producte orgànic i sostenible, però de qualitat, garantint que el producte ha estat controlat en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Et descobrim l’Oli d’Oliva Verge Extra del Molí del Pau

L’Oli d’Oliva Verge Extra Molí del Pau és el nostre oli més comú, un cupatge d’olives arbequines i altres varietats com el Verdiell (15%) i Sarrut (5%), una varietat autòctona del vessant sud del Montsec. La seva recol·lecció és tardana, cap a principis de novembre.

Què és l’Oli Verd Molí del Pau?

L’Oli Verd és una novetat que el Molí del Pau va incorporar al 2021 i és el primer oli de la campanya, el més primerenc, a principis d’octubre. És un oli molt semblant a l’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció. La diferència és que les olives arbequines es recol·lecten encara més verdes i provenen d’una finca molt propera.

L’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció del Molí del Pau

En aquest article us parlem de l’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció Molí del Pau d’Os de Balaguer (La Noguera – Lleida), que sens dubte és un dels nostres olis més preuats. La seva collita comença normalment a mitjans d’octubre. El procés de producció d’aquest oli comença amb les primeres olives de la collita i 100% arbequines.