⭐️ Nova promoció: compres superiors a 75 €, enviament gratuït a Catalunya! ⭐️

Notícies i blog

novembre 17, 2022

L’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció del Molí del Pau

En aquest article us parlem de l’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció Molí del Pau d’Os de Balaguer (La Noguera – Lleida), que sens dubte és un dels nostres olis més preuats. La seva collita comença normalment a mitjans d’octubre. El procés de producció d’aquest oli comença amb les primeres olives de la collita i 100% arbequines.

novembre 10, 2022

Els olis del Molí del Pau

El Molí del Pau d’Os de Balaguer (La Noguera, Lleida) és un projecte familiar que va nàixer fa tres generacions amb vocació i amor per la producció d’Oli d’Oliva Verge Extra de qualitat. 

El nostre equip té cura de tot el procés: el conreu, la recol·lecció de les olives mitjançant procediments mecànics i la neteja un cop arriba la collita al molí.

octubre 26, 2022

En marxa la campanya d’oli 2022 al Molí del Pau

El Molí del Pau d'Os de Balaguer ha iniciat aquest cap de setmana la campanya d’oli 2022-23 amb la producció, per segon any consecutiu, de l’oli més primerenc i del qual s’elabora una producció molt limitada, l’Oli Verd i continuarà amb la producció de la resta d'Olis.

novembre 29, 2021

Comença la campanya d’oli 2021 als molins de la Noguera

Els molins de la Noguera han iniciat aquests dies la campanya d’oli. S’espera que a les zones del secà tinguin la meitat de producció que l’any passat a causa de la poca quantitat de pluja d’aquest estiu. Pel que fa a la previsió d’oli d’aquest any, al Molí del Pau d’Os de Balaguer, es calculen entre 40 i 50 mil litres d’oli produït, quantitat suficient per abastir la clientela habitual.

octubre 18, 2021

El Molí del Pau elabora, per primer cop, Oli Verd

El Molí del Pau ha engegat máquines aquest 2021 per a elaborar, per primer cop, un oli molt especial i de producció limitada, l’Oli Verd Molí del Pau. És un oli molt similar a l’oli d’oliva verge extra Selecció. La diferència és que les olives arbequines es recol·lecten encara més verdes i provenen d’una finca molt propera per a què no s’oxidin durant el transport i conservin totes les propietats inalterades.