Préssec en almívar
• Préssec en almívar
• Ingredients: préssec, sucre i aigua
• Elaborat per Mos de Tros
• Envàs: pot de vidre de 725 g
• Préssec en almívar
• Ingredients: préssec, sucre i aigua
• Elaborat per Mos de Tros
• Envàs: pot de vidre de 725 g
• Pera en almívar
• Ingredients: pera, sucre i aigua
• Elaborat per Mos de Tros
• Envàs: pot de vidre de 725 g
• Préssec i pera en almívar
• Ingredients: préssec, pera, sucre i aigua
• Elaborat per Mos de Tros
• Envàs: pot de vidre de 725 g
• Sofregit de tomàquet i ceba
• Ingredients: tomata, ceba, oli d'oliva verge extra i sal
• Elaborat per Mos de Tros
• Envàs: pot de vidre de 360 g
• Escalivada
• Ingredients: albergínia i pebrot escalivat al forn de llenya amb oli d'oliva verge extra i sal
• Elaborat per Mos de Tros
• Envàs: pot de vidre de 360 g
• Bolets en escabetx
• Ingredients: gírgola baby de cultiu, oli d'oliva verge extra, vinagre de vi, espècies, pebre vermell, sal, pebre en gra
• Elaborat per Mos de Tros
• Envàs: pot de vidre de 190 g
• Olives farcides d'anxova
• Elaborat per Espinaler
• Envàs: llauna de 350 g
• Ventresca de tonyina clara
• Elaborat per Espinaler
• Envàs: llauna de 111 g