⭐️ Nova promoció: compres superiors a 75 €, enviament gratuït a Catalunya! ⭐️

Notícies i blog

L’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció Ecològic del Molí del Pau

L’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció Ecològic Molí del Pau d’Os de Balaguer (La Noguera – Lleida) està elaborat amb olives 100% arbequines del país, d’una finca pròpia reconvertida i amb certificació ecològica, per aquells que busquen un producte orgànic i sostenible, però de qualitat, garantint que el producte ha estat controlat en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

La seva collita comença normalment a mitjans d’octubre.

El procés de producció d’aquest oli comença amb les primeres olives de la collita i 100% arbequines. Seguidament es recol·lecten mitjançant procediments mecànics i es traslladen al Molí del Pau on, després d’una selecció i neteja, s'inicia immediatament el procés d'extracció en fred de l’oli —a menys de 27 ºC— per tal de garantir la màxima qualitat i minimitzar la pèrdua de les seves qualitats organolèptiques.

Una cop finalitzat tot el procés, obtenim un oli extraordinari de qualitat verge extra de la primera premsada en fred i sense filtrar —o com també en diem “oli del raig”—. Com us hem dit anteriorment, l’oli no es filtra, així que els primers sis mesos es poden acumular impureses en el seu envàs.

És un oli de color verdós, tèrbol al principi i més clar amb el pas del temps.

En olfacte té una olor molt afruitada i un gran equilibri d’intensitats picants, amargues i dolces. Es percep una intensitat madura i afruitada amb tocs d’herba fresca.

I en boca es suau, una mica amarg, picant i dolç que fa que tingui un gran equilibri i intensitat mitjana, però sense ser massa dolç.

És ideal per amanir els teus plats en cru, peixos, carns, verdures, pastes… o simplement amb pa, on gaudireu del seu deliciós gust afruitat.


Visiteu la nostra botiga online!


Ens trobareu a les fires tradicionals de Catalunya i també ens podeu visitar el Molí del Pau on podreu degustar els nostres olis.