PORTS GRATUÏTS · Compres superiors a 75 € (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona)
Vinamelagre Somper
  • Vinamelagre Somper

Vinamelagre Somper

6,75 €
Impostos inclosos

Vinamelagre
• Elaborat per Somper
• Envàs de 500 ml

Fermentació acètica en bóta de roure d'una barreja de mel, vinagre i aigua. El procés dura uns 6 mesos.

Quantitat

  • Pagament segur amb targeta de crèdit/debit Pagament segur amb targeta de crèdit/debit
  • Enviaments en 24h/48h a la península (Contacteu per als enviaments a les Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla) Enviaments en 24h/48h a la península (Contacteu per als enviaments a les Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla)
  • Consulteu les condicions de compra Consulteu les condicions de compra

L'ORIGEN DEL VINAMELAGRE (Somper)
El vinamelagre és fruit de la nostra investigació per obtenir hidromel. Estàvem fent les proves pertinents per fer el hidromel quan una de les proves es va fer vinagre. Aquest succés ens va fer pensar en la idea de fer vinagre de mel.
Actualment el vinamelagre és el nostre producte estrella. Hem de dir d'ell que és un excel·lent condiment per amanides i verdures. Els més atrevits l'afegeixen als seus guisats i pizzes, a aquests cuinetes sempre els demano les seves receptes per poder reproduir-les a casa.
El vinamelagre és fruit d'una fermentació alcohòlica d'una barreja d'aigua i mel. Passats 2 mesos li posem vinagre de vi blanc ecològic per aportar-els bacteris acètics que el transformessin en Vinamelagre. Ho deixem reposar en bótes de roure francès un mínim de 4 mesos abans del seu envasat. El procés dura un mínim de 6 mesos.
Fa olor de vinagre i sap a vinagre però a la fi li aportés al seu paladar el gust de la mel. Aquest producte té 3,5º acètics, raó per la qual no podem dir que és vinagre. La legislació considera vinagre quan té més de 5è.

5 1

Productes relacionats